У спецвипуску "Ревізор. Карантин" на Новому каналі Юлія Панкова перевірить, як заклади Києва дотримуються санітарно-гігієнічних норм під час пандемії коронавіруса.

Пандемія COVID-19 кардинально змінила життя українців. За три тижні самоізоляції людям довелося звикати до режиму #залишайсявдома, ходити за продуктами в масках, рукавичках і з антисептиком. А свої будинки перетворити в робочі офіси, ресторани і кінотеатри.

Адаптуватися до карантинних реалій повинні були і заклади, що продовжили свою роботу, – магазини, ресторани, кафе та заправки. Ведуча проекту "Ревізор" на Новому каналі Юлія Панкова перевірить, чи дотримуються вони особливі санітарні норми під час карантину і змінилася якість їх сервісу.

Юлія Панкова, фото: прес-служба Нового каналу
Юлія Панкова, фото: прес-служба Нового каналу

"Команда "Ревізора" працює, щоб ви були в безпеці, – каже Юля. – Адже недбалість у роботі закладів може призвести до жахливих наслідків – інфікування клієнтів коронавірусом. Ми перевіримо, чи дотримуються заходів безпеки, виконують вимоги і норми Моз у закладах харчування і на заправках. За останній тиждень до нас звернулося багато українців з проханням провести ревізії в закладах, в яких вони замовляють їжу. Ми обов'язково перевіримо! А ще простежимо, як кур'єри служби доставки привозять продукти".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Команда також буде дотримуватися всіх заходів безпеки.

Команда вже зробила тести на коронавірус, – розповідає креативний продюсер Катерина Назаренко. – Тільки маючи негативний результат лабораторних тестів на руках, група виїжджатиме на локації. І перед кожною наступною ревізією знову робити тест. Під час зйомок всі будуть в масках, рукавичках, бахілах і з дезінфекторами.

А ще ведуча Юлія Панкова озброїться пристроєм – люминометром. Він здатний виявити небезпечні мікроорганізми, їх кількість і невидиму бруд на поверхнях.

"Ми перевіримо на чистоту все, до чого зазвичай торкаємося в магазинах, – каже Юля. – Кошики, візки, відкриті фрукти і овочі в супермаркетах. Що може бути на всіх цих поверхнях?! І чому так важливо дотримувати правила гігієни і надягати рукавички. «Ревізор» перевірить, не ризикують українці своїм здоров'ям, вирушаючи в магазини, заїжджаючи на заправку, замовляючи доставку їжі в умовах карантину. Відзнаку "Ревізор Рекомендує" отримають тільки установи, в яких безпечно!"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Novus "пригостив" українку суворими картопляниками.

Як повідомляв Знай. ua, сиди вдома і худни смачно, дієтичний десерт від Ревізора Панкової.

Також Знай. ua писав, що "Ревизор" Юлія Панкова розкрила рецепт вишуканого супу.