Доньки відомого російського співака Валерія Меладзе – 29-річна Інга, 20-річна Софія та 17-річна Аріна – опублікували у соцмережі Instagram знімок, на якому вони позують у романтичних жіночних образах.

Так, старші сестри надягнули для зйомки розшиті квітковими візерунками світлі топи з жаккарду, а молодша – білу блузу в горошок. Ніжні образи дівчини доповнили прикрасами з камінням і акуратним макіяжем.

До речі, фото приголомшило підписників сестер Меладзе, які засипали їх компліментами.

"Красуні", "Дівчата з вищого суспільства!", "Милашки", "Вау! Слів немає, такі розкішні", "Ніжні дівчата", - написали шанувальники.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Варто відзначити, що Інга, Аріна і Софія – доньки Валерія Меладзе від Ірини Малухіної. З їх матір'ю співак прожив у шлюбі близько 25 років.

Зараз артист перебуває у відносинах з Альбіною Джанабаєвою, від якої у нього двоє синів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва розповіли про кризу у відносинах.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віра Брежнєва вперше заспівала дуетом з чоловіком Костянтином Меладзе, романтика помітна навіть крізь відео.

Також портал Знай.uа писав, що Альбіна Джанабаєва звела з розуму чоловіків еротичним фото.