Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу зірковий красунчик виклав в мережу стильне фото, на якому позує в незвичному образі. А в підписі до своєї публікації Вова розповів фоловерам, як можна проводити час в період карантину.

На новому фото Остапчук зображений на вулиці, він впевнено кудись крокує, мило посміхаючись і знімаючи темні окуляри. На ньому коричневі штани і бежевий светр, поверх якого він накинув піджак схожого відтінку. У підписі до кадру Володимир написав: "Люди на карантині діляться на два типи: ті, хто читає книги, розвивається, вивчає мови і ті, у кого є PS4. Нарешті у мене достатньо часу серйозно сісти за вивчення французької". Також він залишив шанувальникам список додатків для навчання англійської мови.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.