Відома російська актриса Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала забавне карантинне фото, на якому позує вдома на дивані.

Як видно, Христина розкинулася на дивані в спокусливій позі. На ній сірий колір комбінезон, який красиво підкреслив ідеальну фігуру і оголив довгі стрункі ноги. При цьому особа актриса прикрила рукою, хоча і не приховала милу посмішку. У підписі до світлини Асмус написала: "Терміново потрібні поради! Як перестати жерти?! Як змусити себе робити щось корисне?! Як лягати спати раніше 5 ранку?! Як навчитися робити манікюр в домашніх умовах?! І як не пропустити свій др?!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.