Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраву серію кадрів, позуючи в світловідбивному вбранні, масивних черевиках, помаранчевих сонцезахисних окулярах, доповнивши образ незвичайною зачіскою. Так, артистка заінтригувала прихильників міні-альбомом "Fatality" під псевдонімом Shlakoblochina вже 10 квітня. Варто відзначити, що Шлакоблочина - це ще один псевдонім співачки, який вона називає своїм "альтер-его" 18+".

EP “Fatality” by @shlakoblochina 10 квітня вийде у світ! Які ваші очікування?
, - поцікавилася Анна Корсун. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки сильно розділилися: "Стиль з синіми кісками - бомба💥💙💙💙", "У, як життя корячить дівку)", "Зухвала стервочка? 😏", "Такі класні фотки 😍💙💙 Я тебе просто обожнюю ❤️🔥", "З привабливої сексуальної дівчини, Ви перетворилися на шматок неадеквату 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️", "Завжди приємно бачити Чудову Maruv ! Її оригінальний стиль!", "Чудна вона....".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV незадоволена, що не може потрапити в Україну після гастролей в Росії

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.