Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зіркової мами. Нещодавно юна красуня відсвяткувала свій 15-й день народження, а тепер вирішила показати, як проводить час на карантині через коронавірус COVID-19. Так, дівчина зробила забавне селфі в дзеркалі, примірявши лише...білосніжну подушку, яка тримається за допомогою шкіряного ремінця, і туфлі на високих підборах. Варто відзначити, що вся сім'я Олі Полякової проводить час на їх еко-дачі, подалі від людей.

Мій лук на карантин
, - пожартувала Полякова-молодша. Фолловери залишилися в захваті: "Життєво", "Оч топово😍😍😍😍", "Думаю, треба випускати цілу колекцію таких😂", "Чудово😻😍😻😍😻😍😻👑👑👑", "Креативненько!", "Супер зірка", "Коли тобі терміново потрібно плаття, але під рукою тільки подушка😁", "Супер😍😍😍", "Красива🔥🔥😍😍😍", "зручне плаття, і поспати можна👍🏻", "Шикарна❤️".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.