Відома українська співачка Надія Мейхер, яка починала кар'єру у групі "ВІА Гра" знялася в декількох фільмах, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала у соцмережі еротичне чорно-біле відео, на якому з'явилася в дуже пікантному образі, а в підписі до нього залишила жалісний вірш.

Як видно, перед камерою Надія з'явилася в тонкому чорному платті, яке красиво підкреслює соковиті принади. Вона на відео спокусливо пританцьовує під цікаву композицію, при цьому зачіпає себе в різних навіть інтимних місцях. Видно, що співачка грає на камеру, вона млосно дивиться в камеру і виглядає дуже загадковою. А у підписі до відео зірка написала вірш, а також додала хештег "танець кохання". Фани в захваті від нової публікації Мейхер, її завалюють компліментами в коментарях до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.