Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила архівну серію кадрів, на яких позувала в облягаючих лосинах, короткому топі, яскравих кросівках і вітровці, вирушаючи на пробіжку. Так, артистка вирішила розповісти про таланти своєї молодшої сестрички Карини, з якою ті схожі, як дві краплі води. Варто відзначити, що Христина досить рідко, але все ж виставляє спільні фото з сестрою-красунею, викликаючи захоплення фанатів.

Про насущне!!!! 🤚🏻💥 Я розумію, що також як і прямі ефіри, всіх задовбали вже онлайн-курси з саморозвитку, моральні марафони і тренування в мережі, АЛЕ!! ☝🏻 У мене просто крутєйша молодша сестра @karina____asmus - майстер спорту міжнародного класу зі спортивної гімнастики 🤸🏼‍♂️, триразова чемпіонка Європи 🥇, багаторазова чемпіонка Росії та міжнародних змагань 🏆, 8 років була в основному складі збірної країни 🇷🇺, була моїм дублером у фільмі «Чемпіони: Швидше. Вище. Сильніше» 📽🍿 Багато років працювала дитячим і дорослим тренером в кращих фітнес-центрах. Тренерський стаж більше 10 років! 🏃🏼‍♀️ Коротше, вона просто бомбічна!!!!!! 🔥 І зараз вона запустила онлайн-тренування!
, - поділилася емоціями Асмус. Фолловери не пройшли повз, відзначаючи, що дівчата дійсно схожі одна на одну і запинаючи зоряну сімейку компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.