Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи сидіти вдома на карантині, як робить це сама зіркова красуня разом із маленькими доньками - Тільдою і Євою. Так, артистка виставила кілька зворушливих архівних фото зі старшою донькою Євангеліною, трепетно вітаючи малечу з днем народження 9 квітня. А ось найуважніші шанувальники не пройшли повз, помітивши на останніх кадрах незвичайну деталь - обручку на безіменному пальці Світлани.

My love ❤️ #happybirthday
, - лаконічно підписала трепетну серію Лобода. Фолловери ж залишилися в захваті: "А у Свєти то, обручка, каблучка! 😏", "Дочка - це комплімент від Бога за жіночу красу. Красуні!!!❤️❤️❤️", "Такі шолодкі🥰 Я кайфую з вас🙈❤️", "Такі милі ❤️", "Які мілашки😍😍😍", "Вітаємо, красуньки!", "Обожнюю вас😍😍😍❤️", "Красуні😍", "Дуже милі і такі душевні,сімейні фото❤️", "Красиві фото ❤️😻🔥", "Такі красиві і щасливі 💕💕💕 хай завжди буде так! 🙏🏻♥️", "А Тільдочка де😍😍😍🔥".

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.