Відомий російський виконавець Микола Басков, якому заборонено в'їзд в Україну, зробив тест на коронавірус. Про це він повідомив у своєму Instagram, виклавши відео всього процесу. В ролику можна побачити доктора, яка бере у артиста маски з носа і горла. У кімнаті, де все відбувається видно і інших людей. Спочатку Басков з явним хвастощами розповідає про тест, а потім під гучну музику все це і відбувається.

На відео Микола Басков каже: "Я здаю аналіз на коронавірус. Ось до мене приїхала медсестра… доктор. Зараз буду свій ніс… ніс і горло віддавати під досліди". А у підписі до публікації співак написав: "Я здав тест на (COVID-19), він від'ємний. В суботу з Великого театру буде пряма трансляція концерту на каналі Росія і всі, хто бере участь і буде там перебувати, здають тест".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Басков з'явився в компанії напівголого пузатого чоловіки і заговорив про великі плани на нього.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Басков показав, як Лорак спить з молодим бойфрендом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Басков жорстко накинувся на Полякову.