10 квітня о 7 вечора глядачі побачать на СТБ 6 випуск реаліті "Холостяк 10". Макс Михайлюк запросить на риболовлю Аню і Дашу. Також одна учасниця отримає можливість поспілкуватися з Холостяком на своєму першому індивідуальному побаченні.

У новому випуску Макс запропонує учасницям порибалити, а потім приготувати обід з улову. Даша піде на побачення з неоднозначним настроєм, тому що, на її думку, їх відносини з Максом перестали розвиватися.

"Я не розумію, чи подобаюся я йому чи ні", - скаже дівчина.

У свою чергу Аня, навпаки, сподівається на легке і невимушене спілкування.

"У мене мета – класно і позитивно провести час", - відзначить вона.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

шоу "Холостяк-10", фото СТБ
шоу "Холостяк-10", фото СТБ

На побаченні у обох дівчат буде можливість поговорити з Холостяком тет-а-тет. Одна з них розкриється перед Максом більшою мірою і відповідно він теж захоче поділитися з учасницею історією про минулі відносини.

"Я отримую велике задоволення від спілкування з нею", – зізнається Михайлюк.

На індивідуальному побаченні Макс і Оля відвідають разом мотузковий парк. Холостяк впевнений, що таке проведення часу допоможе йому зблизитися з учасницею.

учасниця "Холостяк-10" Оля, фото СТБ
учасниця "Холостяк-10" Оля, фото СТБ

"Це буде трохи екстремально, яскраво, те, що запам'ятовується", - вважає він.

До речі, після кожного завдання на дівчину чекає несподіваний сюрприз. А Холостяк відзначить всі позитивні риси характеру Олі.

"Скільки я про себе нового дізналася, якою я можу бути!" - зрадіє вона.

учасниця "Холостяк-10" Оля, фото СТБ
учасниця "Холостяк-10" Оля, фото СТБ

При цьому побачення пройде в романтичній атмосфері. Але чи зможе Оля довіритися Максу, відкрити для нього свою жіночність? І чи отримає дівчина заповітну троянду? Дізнайтеся у 6 випуску шоу.

Зазначимо, що ввечері Макс зробить свій вибір на Церемонії троянд, яка стане однією з найскандальніших за всю історію проекту.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стиліст "Холостяка" розкрила секрет ідеальних образів учасниць.

Як повідомляв портал Знай.uа, у 6 випуску Холостяк Макс запросить на індивідуальне побачення Дану.

Також портал Знай.uа писав про топ-10 книг з психології від найвродливішої учасниці "Холостяк 10".