Нещодавно вийшов вже 6 випуск романтичного шоу "Холостяк"-10, який не забуде ніхто. Головний герой Макс Михайлюк вирішив не вручати троянду Даші. Учасниць реаліті дуже здивувало те, що Холостяк прощається саме з нею. Однак не це стало грунтом для самого гучного скандалу. Про це повідомляє пресслужба СТБ.

Холостяк-10, пресслужба СТБ

Так, церемонія роз почалася з тайського танцю, який дівчата вивчали протягом тижня. Холостяк вручив троянди всім учасницям, крім Даші. Це стало несподіванкою, так як перший поцілунок і найчастіші зустрічі були саме з нею. Потім Макс запропонував її провести.

Дорогою до машини пара йшла мовчки. Вже біля басейну Макс вирішив виконати бажання Даші — скупатися удвох. І тим часом, поки всі дівчата з трояндами чекали на повернення Холостяка, пара ніжно цілувалася в воді.

Холостяк-10, пресслужба СТБ

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Не витримавши довгого очікування, дівчата вийшли до басейну. А далі пішли психи, сльози, образи та розчарування. Хтось утік зі знімального процесу в кімнату, хтось залишився чекати на пояснення, а хтось став кричати про розбите серце.

"Я вважаю, що мені особливо неприємно, адже ми з Дашею начебто подруги", — зазначила Настя.

"У цій ситуації найбільше мені неприємно. Адже я йому довірилася", — зізналася Дана.

"Я такого ніколи в житті не відчувала. Це дно. Це такий емоційний струс. Тепер я задумалася, а чи треба мені це взагалі", — відреагувала Оля.

"А я борюся за свою любов і за свої відносини", заявила Даша.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що стиліст "Холостяка" розкрила секрет ідеальних образів учасниць шоу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", грузинський холостяк Іраклій Макацарія, схоже, повернувся до рідного Тбілісі, звідки нещодавно показав нове фото.

Також "Знай.ua" писав, що в новому випуску "Холостяка" Макс Михайлюк запропонує учасницям порибалити.