Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. А в цей раз зоряна красуня порадувала фоловерів незвичайним архівних фото, на якому вона школярка.

На шкільному фото Кім позує в білій блузці з чорним піджаком, вона дуже серйозно дивиться в камеру. Її волосся розпущене і недбало укладене, на обличчі немає макіяжу, а на шиї цікаву прикрасу. У підписі до фотографії Кардашьян написала, що так вона виглядала в сьомому класі. Треба сказати, що фанати дуже бурхливо відреагували на цю публікацію зірки. Багато відзначили, що в цій милій дівчинці складно дізнатися нинішню ефектну світську левицю з пишними формами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.