Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, показавши, чим займається на карантині через коронавірус COVID-19, намагаючись не нудьгувати. Так, артистка виставила веселе відео, на якому приміряла різні "ролі", для тих, хто знайшов собі заняття по душі в чотирьох стінах. Красуня позувала в образах садівниці, прибиральниці, гітаристки, домогосподарки, б'юті-діви, вчительки, спорстменки і навіть сексі-штучки в пікантному бікіні кольору фуксії.

Став лайк, якшо впізнав себе на карантині😉 забавно підписала кадр виконавиця

Фолловери залишилися в захваті: "Ти стримувалася від сміху?) 😂😂😂", "і швєц, і жнєц і на дудє ігрєц😁🔥", "Яка ж ти мила) 😍😁", "має ще бути людина яка просто лежить на дивані з жирним волоссям і втикає в ноутбук, той тип називатименься моїм іменем - Марина", "Ти просто бомба!!!!! Уважуха.", "Ви чудова 😍✨", "Любімка ❤️❤️❤️❤️❤️", "Ахаха люблю тебе, Альона!❤️", "Крута яка 😍🙌🏼", "😂😂😂😎жизааа, на кожен день "образ"😂😎💪", "Классс 🤣".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше