Карантин дає можливість зайнятися саморозвитком з допомогою читання книг і перегляду фільмів. Учасниці реаліті СТБ "Холостяк-10" поділилися улюбленими кінострічками.

Даша

Учасниця "Холостяк-10" Даша, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Даша, фото СТБ

"Я дуже люблю ходити в кіно. Скажу чесно, до проекту я готувалася ретельно (навіть схудла на 8 кг), і тому ходити в кінотеатри часу особливо не було. А карантин – як раз привід переглянути найкращі фільми, які не побачила в минулому році", – сказала холостячка.

Перший фільм, який подивилася – "Джокер". Гучна картина, а я ні сном, ні духом (сміється). І ось тепер можу поділитися враженнями. Однозначно чіпляє гра акторів! Сюжет, музика, психологічні прийоми, які не залишають байдужими. Фільм непростий... викликає протиріччя і складні переживання. Гідне кіно.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Зараження" – дуже актуальний фільм зараз. Після перегляду двояке враження. Як на мене, хороша задумка, але слабка режисура. Весь фільм чекала чогось "такого" і не дочекалася. Але все ж раджу до перегляду, бо саме після цього фільму я стала серйозніше ставитися до карантину, що і всім раджу!

Переглянула п'ятий раз один з моїх улюблених фільмів – "Гола правда". Сюжет легкий і цікавий. У той же час, з романтикою і часткою тверезого ставлення до життя! Гра Кетрін Хейгл мене заворожує. Яка ж вона все-таки красуня. Чудова ідея і гумор на висоті. Загалом, усім раджу.

Якщо говорити про топ-фільми, одна з улюблених комедій – "Шпигун". Кожен раз дивлюся і сміюся. Комусь, можливо, здасться типовою американською комедією з типовим американським гумором, але тільки не мені (посміхається). Я взагалі пустосміх за своєю натурою (посміхається). Для мене це абсолютно легка і невимушена кінокартина з несподіваною розв'язкою. Ще і Джейсон Стетхем тішить в епізодах. Саме те, щоб розслабитися на карантині і просто від душі посміятися.

Ще одна рекомендація – "Лофт". Мораль фільму, звичайно ж, одна – нічого зраджувати своїм дружинам (сміється). Ну, а якщо серйозно, інтрига буде присутня з самого початку. Хтивість, пристрасть, гроші і зради... все це буде у фільмі.

Настя

Учасниця "Холостяк-10" Настя, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Настя, фото СТБ

Перший в моєму списку – "Щоденник пам'яті". Це найромантичніший фільм, який я бачила. Завдяки цій історії я почала вірити в справжнє кохання (посміхається).

"Хатіко: найвірніший друг". Доказ того, що хороших людей треба ще пошукати, а от пес може стати кращим другом і назавжди. Він ніколи не зрадить і буде вірний тобі до кінця життя.

Рекомендую фільм "Турист". У ньому є і романтика, і хитрість, і мудрість. Є про що подумати.

Аня

Учасниця "Холостяк-10" Аня, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Аня, фото СТБ

"Джентльмени". Фільм, який я переглянула вже 5 разів, хоча він вийшов у цьому році. У ньому все прекрасно: від акторів, костюмів до сюжету і режисерської роботи.

"Народження зірки". Історія близька мені як ніколи, адже всі ті почуття сорому, страху, жалю я відчула, зустрічаючись з залежним хлопцем. Плачу щоразу.

"Кримінальне чтиво". Люблю фільми Тарантіно та історії, де перестрілки і життя за поняттями.

"Та, що зникла". Цей фільм треба подивитися кожному чоловіку, щоб усвідомити всю міць жіночої підступності заради кохання та збереження сімейних відносин.

"Вокзал для двох". Обожнюю радянські фільми! А ця романтична комедія – справжній бальзам для моєї душі.

Оля

Учасниця "Холостяк-10" Оля, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Оля, фото СТБ

Кожен раз перед Новим роком переглядаю всі частини "Сам удома", це моя традиція. Саме цей фільм повертає мене у дитинство.

Ще одна сімейна традиція з сестрою, але вже наприкінці року – переглянути всі частини "Гаррі Поттера".

"Містер і місіс Сміт". Ця парочка гармонійна абсолютно у всьому! І хоч вони хочуть один одного вбити, це покриває величезне кохання.

Фільм "Легенда" з Томом Харді, якого я обожнюю. Картина знята за мотивами книги Джона Пірсона "Мистецтво жорстокості: злет і падіння близнюків Крэй" і заснована на реальних подіях.

Христина

Учасниця "Холостяк-10" Христина, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Христина, фото СТБ

"Обожнюю закутатися в плед, приготувати какао і насолоджуватися затишним фільмом про кохання. Я – людина, яка перед початком фільму запасається не солодощами, а серветками, тому що моя любов до мелодрами – несамовита! Головний критерій під час вибору фільму – багато кохання і хороший кінець", - говорить учасниця.

"Таємниця Коко". Цей мультфільм відноситься до тих рідкісних творів анімаційного мистецтва, які підходять для всіх віків. Він вчить дотримуватися традиції та шанувати сімейні цінності. А ще зачіпає саму глибину душі і у багатьох під час перегляду викликає бурю емоцій. Якщо без перебільшення, я подивилася його разів 10 точно.

"Листи до Джульєтти". Фільм дуже добрий і світлий. Красиві ландшафти Італії, хороший сюжет, чудові актори. Я після цього фільму побігла писати лист Джульєтти (посміхається). Тому дівчатам, які люблять помріяти, він дуже сподобається.

"Щоденник пам'яті". З цього фільму можна дуже багато чого винести. Навіть якісь свої цінності змінюються і дивишся на світ зовсім іншими очима. Хочеться вірити, що таке кохання є і в житті. Я в це вірю, і якщо б все на Землі подивилися цей фільм, то світ став би трішки добрішим.

"Спіши кохати" – ні що інше, як щира, красива, історія про двох несхожих один на одного людей, що живуть в абсолютно різних світах. Я переглянула цю картину вже близько п'яти разів, і бажання дивитися і дивитися її виникає постійно. Незвичайно прекрасна історія, яка засіла у мене глибоко в серці. Так, закінчується вона сумно, але, на мою думку, цей фільм повинен подивитися кожен, тому що він вчить багатьом важливим життєвим цінностям.

"Клуб любителів книг і пирогів з картопляного лушпиння". У цьому фільмі відкриваються історії людей, які, незважаючи на всі труднощі, зберегли в собі прекрасний, яскравий вогонь у серці. У героїв закохуєшся відразу і всім серцем співпереживаєш і підтримуєш їх. Мене дуже вразило, як піднесли нам силу книжок у фільмі.

Аліна

Учасниця "Холостяк-10" Аліна, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Аліна, фото СТБ

"Кучерява Сью" – думаю, пояснювати не треба чому (посміхається). Дуже гарне і спокійне кіно, одне з улюблених.

"Міс Конгеніальність" – класний фільм, про жіночу силу і схильність підлаштуватися до будь-якої ситуації.

"Поїздка в Америку". У головній ролі – Едді Мерфі. Позитивний фільм, люблю його дивитися.

"Чоловічий стриптиз". Назва, звичайно, кричуща, але це тільки назва (посміхається). Фільм подобається тим, що там різні чоловіки: високий, низький, худий, товстий, але всі вони об'єднані однією метою – і у них в підсумку все вийшло круто.

І ще дуже багато фільмів з Томом Хенксом, моїм улюбленим актором. Раджу подивитися список фільмів з його участю.

Дана

Учасниця "Холостяк-10" Дана, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Дана, фото СТБ

"Ванільне небо". Єдиний фільм, який переглядала більше двох разів. Вразила несподівана розв'язка.

"Три білборда на кордоні Еббінга". Драма, комедія кримінал. Мої улюблені жанри. Коли і посміятися, і поплакати, і подумати.

"Ла-Ла Ленд". Ніколи так сильно не плакала над фільмом. Ридала. Особисті асоціації з історіями головних героїв...

"Паразити". Оригінальна сучасна сюжетна лінія. Ніколи ще не бачила нічого подібного.

Всі фільми з Бредом Піттом.

Віка

Учасниця "Холостяк-10" Віка, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Віка, фото СТБ

"Мій улюблений жанр – це трилер. Потім йдуть комедія і мелодрама", – зазначає дівчина.

"Пам'ятай мене" – улюблений фільм. Його я можу переглядати і переглядати. Історія не залишає байдужою.

"Дорогий Джон" з улюбленим актором Ченнінгом Татумом.

"Клятва" – романтична історія кохання, якою переймаєшся.

"Костянтин" – містичний трилер. Люблю деколи полоскотати собі нерви.

"Доктор Сон" 2019 року. Цей фільм відноситься до жанру "жахи", чіпляє містична історія.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що стиліст "Холостяка" розкрила секрет ідеальних образів учасниць шоу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", грузинський холостяк Іраклій Макацарія, схоже, повернувся до рідного Тбілісі, звідки нещодавно показав нове фото.

Також "Знай.uа" писав, що "Холостяк 10" закінчився істерикою, сльозами і гучним скандалом.