Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розлучення з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, набуваючи велику армію прихильників і хейтерів.

А нещодавно артист виставив нову пародію, присвячену карантину через коронавірус COVID-19 і переспівавши хіт російської групи Little Big "Uno", змінивши назву на "Нудно". Так, Володимир позував у ліжку з гумовою жінкою, розкидаючи одноразові маски, рулони з туалетним папером і поїдаючи всіляку ситну їжу, показуючи також, як "погладшав".

«Синок, це був складний час. Ми сходили з розуму, як могли» – саме це ми будемо говорити дітям, згадуючи карантинну весну 2020. ⠀ А поки давайте разом веселитися під гарячий хіт від @littlebigband ⠀ І, якщо хто-то в пародії впізнає себе, я не винен – такі самі. ⠀ Так що НЕ НУДНО сидимо вдома і #підбухуємо! Ой, підспівуємо! поділився емоціями Остапчук

Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Що за дурня??? 🙄🙄", "Ось що робить з людьми карантин і розлучення😆😆😆", "Весело🤣🤣🤣🤣!!👍", "Клас!! 🔥🔥🔥👏👏", "Супер 🔥-Ви трохи набрали ваги🤔. Вам з Маргаритою потрібно більше рухатися😂", "Це шедевр 😂🔥".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.