Всі ми родом з дитинства – говорить народна мудрість. Напевно, у кожного з нас вдома є старі пошарпані фотоальбоми, в яких зберігаються дитячі фото і спогади. Не виняток і знаменитості – вони теж колись були маленькими і не здогадувалися про своє зіркове майбутнє. На Instagram-сторінці "zvezdi_info" опублікували ряд фотографій відомих актрис і їхні дитячі знімки.

Так, на першому колажі можна побачити Анастасію Заворотнюк, якій зараз 48 років, і яка довгі місяці бореться з онкологією. Далі йде 31-річна Христина Асмус, яка не так давно оскандалилася постільними сценами у фільмі "Текст". Крім того, є фото Катерини Клімової, Марії Кожевнікової, Світлани Ходченкової, Єлизавети Боярської, Марини Александрової та Катерини Гусєвої. У підписі до фото говориться: "Актриси вітчизняного кінематографу: у дитинстві і зараз. Хто вам подобається більше?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Христина Асмус всіх послала після появи в ЗМІ новини про її вагітність.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що онкохвора Заворотнюк вперше вийшла на зв'язок з шанувальниками.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ходченкова знайшла купальник ще менше, ніж її груди.