Відома співачка Анна Сєдокова починала свою кар'єру в групі "ВІА Гра" – вона співала у складі колективу два роки – з 2002 до 2004. Артистка виступала в групі разом з Вірою Брежнєвою та Надією Мейхер, і саме їхнє тріо називали "золотим складом". Нещодавно Ганна поспілкувалася в прямому ефірі з українською співачкою Ольгою Поляковою, і в цій розмові, вона розкрила деякі деталі своєї роботи у "ВІА Гра".

За словами Седокової, вона в колективі воювали, хоча на публіку грали теплі стосунки. "Ми всі оголосили один одному холодну війну. Ні, ми дуже мило спілкуємося один з одним, коли доводиться, але, по суті, не любимо. Костя Меладзе весь час жорстко маніпулював нами не як артистками, а як жінками. Дуже сильна маніпуляція на рівні: "Ну що, хто стане моєю музою сьогодні?" — Седокова зізналася.

Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/
Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/

Вона також висловила свою думку з приводу того, чому зараз група "ВІА Гра" вже не так популярна, як була раніше. Сєдокова вважає, що це пов'язано з тим, що Меладзе одружився на Брежнєвої і втратив інтерес до дівчат з групи. "Мені здається, у Кості більше не варто на все це справа. А як тільки починає привставать, йому відразу яєчка затискають і кажуть: "Секундочку! Куди ви дивитеся?". Я думаю, що це саме так, судячи з його сьогоднішнім блаженному виразу обличчя…", — говорить Ганна.

Віра Брежнєва, instagram.com/ververa/
Віра Брежнєва, instagram.com/ververa/

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Анна Седокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що розпусна Седокова осідлала щось тверде.

Також портал "Знай.иа" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".