Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. А в цей раз зоряна красуня порадувала фоловерів незвичайними фотографіями з нової фотосесії для реклами власного бренду.

На першому фото Кім позує сексапільному костюмчику, який складається з короткого топа і вузьких трусиків кольору хакі. Її волосся зачесане і заплетене в довгу тонку косу, а на обличчі легкий макіяж. На другому фото модель в подібному вбранні, але тільки чорного кольору, вона стоїть на камені біля самої води і підняла руки над головою. На третьому кадрі Кардашьян вже в білому костюмчику – коротеньких шортиках і вузькому топі, який ледь утримує пишний бюст. Фани в захваті від нових фото зіркової красуні, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.