Один з українських телеканалів напередодні Великодня покаже великий концерт "Українська пісня року". Відомо, що в цьому заході візьмуть участь популярні українські співаки, серед яких Павло Зібров і Віталій Козловський.

Так, артисти на знімальному майданчику концерту поділилися з журналістами про те, які жінки привертають увагу і викликають інтерес. Також артисти розповіли про своє ставлення до пластичної хірургії. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Віталій Козловський, фото: скріншот відео
Віталій Козловський, фото: скріншот відео

Мільйони жінок у всьому світі намагаються зробити себе привабливими для чоловіків, і для цього існує багато різних способів. Але поки одні заради красивої фігури потіють в спортивному залі, інші лягають під ніж пластичних хірургів і вставляють в сідниці імпланти. Співак Віталій Козловський не в захваті від такої процедури.

"Я ніколи такого на власні очі не бачив. Здається, у Кім Кардаш'ян вони вставлені. Не знаю, як це в житті на дотик. Я вважаю, що можна вдаватися до якихось поліпшень себе, але щоб це виглядало натурально. А не коли все гіпертрофовано – пишні губи, зовсім маленький носик, великі груди і велика с*ака. А ось природні великі сідниці, які стали такими завдяки спорту, мені подобаються", – зізнався Віталій Козловський.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Павло Зібров, фото: 5 канал
Павло Зібров, фото: 5 канал

А ось Павло Зібров ще той знавець жіночої краси. Артист каже – будь-які хірургічні втручання у зовнішності бачить неозброєним оком.

"Ми все любимо натуральне – харчування, напої, джерельну воду. Так і жінка повинна мати натуральні груди, сідниці. Тоді це красиво. Я професіонал в цьому – мені не треба торкатися руками, я очима бачу, якщо є втручання – в губи, щоки або попу. Мені дуже подобаються натуральні сідниці. Якщо вони великі і естетичні – чому ні? Тому що є прямі фігури, і це не цікаво, а є з формами – великі за 90 кг, але зі стегнами, тоді це, безумовно, красиво. Хто сказав, що має бути 90-60-90? Як каже моя донька Діанка, половина худих і половина повненьких – вони мають право бути такими і відчувати себе королевами", – зазначив Зібров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Віталій Козловський образив Полякову у всіх на очах.

Як повідомляв Знай.uа колишня Козловського Раміна знайшла магічний "магазин бажань".

Знай.uа писав, Козловський зовсім забув про Рамине і натякнув на нову закоханість.