Відомий український співак Павло Зібров активний користувач Instagram, де часто підігріває інтерес публіки до своєї персони. Артист радує фанатів яскравими фото і відео зі свого особистого і творчого життя в соцмережі. І цей раз не став винятком – співак показав цікаве фото, яким привітав фанатів з святом Великодня, і похвалився незвичайної крашанкою.

Перед камерою Зібров з'явився, сидячи за столом з пасками і яйцями, а поруч стоїть пишний букет білих квітів. Співак в яскравій зеленій сорочці і з променистою усмішкою на обличчя. Він тримає в руці цікаве біле яйце з намальованим обличчям з вусами. За словами Павла, цю ідею втілила його дружина Марина, яка намалювала артиста на писанці. У підписі до фото Зібров привітав українців з Великоднем: "Це свято ми поважаємо і любимо всією сім'єю, але цю Пасху ми проведемо вдома! Ми хочемо побажати здоров'я, щастя, любові і миру! Нехай у вашому домі завжди буде тепло і затишно! Зі святом!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Зібров розповів, чому олігархи закидають його грошима.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ангели Зіброва Астаф'єва і Камінська зробили з легендою щось гаряче.

Також портал "Знай.ua" писав, що Камінська згадала шкільні роки з Зібровим і Астаф'євої.