Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram.

Так, в черговий публікації артистка оголила саму інтимну частину жіночого тіла і задала важливе питання своїм фанатам, підняла непросту тему для обговорення.

"А ви вважаєте, що потрібно афішувати, що займаєшся благодійністю, щоб подавати приклад іншим? 🤔 Чи ні, у вашому розумінні це хизуватися, піар (🤦🏼‍♀️) і хто захоче, сам знайде спосіб допомогти іншим?", - написала Крістіна.

Фанати висловили свою думку щодо спірного питання. В основному люди відзначали, що про добрі справи важливо говорити і вони зможуть стати прикладом для інших, особливо це стосується знаменитих людей.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Камінь в город Ивлеевой?))))", "Так, я думаю, що людина з великою аудиторією завжди повинен закликати до благодійності. Сенс не в тому, щоб показати какой6ты молодець, а щоб допомагати дітям!", Для публічних особистостей потрібно афішувати і доведеться потерпіти хто і що про це подумає, мета важливіша", "Обов'язково треба розповідати, подаючи гарний припер іншим. Але не всі і не завжди", "Думаю треба говорити, щоб багато приклад брали, але без подробиць звичайно)", "чи Варто говорити про добрі справи!", "Я вважаю, що добро любить тишу... тихо допоможеш, тихо воздасться✨а говорити ми всі можемо ... як відомо-говорити , не означає зробити !", "Обов'язково потрібно! Це приклад для багатьох!🙏", - написали коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Христина Асмус в грайливому вбранні розслабилася в ліжку.

Як повідомляв Знай. ua, Христина Асмус занудьгувала на карантині.

Також Знай. ua писав, що Христина Асмус вимазала особа в чомусь білому, Харламову варто задуматися.