Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала незвичайне домашнє фото, на якому позує в незвичайному образі, а в підписі до світлини розповіла, як відсвяткувала 30-річчя в самоізоляції.

Як видно, перед камерою зоряна красуня позує, сидячи навпочіпки, вона зав'язує шнурки. На ній бежеві штани і біла курточка, а на ногах чорно-білі кросівки. Волосся Наді розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж і грайлива посмішка, вона ще й мову показала. У підписі до кадру Дорофєєва розповіла, як її вітали з днем народження. Так, за словами співачки, рідні, друзі і колеги записували їй відеопривітання, а фанати взагалі "забомбили соцмережі добрими словами, відосами, фотками і привітаннями". А в кінці Надя зазначила: "Знаєте, в цей день народження я відчула особливу зв'язок з дорогими мені людьми. Все-таки карантин повернув в наші життя – справжні цінності".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.