Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала яскраве селфі, показавши, що не сумує навіть на карантині через коронавірус COVID-19, зробивши зачіску з голлівудськими локонами, а також нюдовий вечірній макіяж з акцентом на очах. Так, артистка поділилася планами на майбутнє, вирішивши поставити хейтерів "на місце".

Any plans for the weekend?🥂🥂🥂 У мене є пара ідей. Записуйте в графік 📝 Завтра, о 12.00, виходить друга серія шоу #Квартира69 🔥 І з цього приводу сьогодні вечірка на моєму #YouTube каналі. Я вийду в Live і буду читати всі коменти під першою серією, самі злі 💩💩💩 , від найбільш злісних хейтерів. Це моя карма 😂

Фолловери не пройшли повз, проте деякі помітили зміни в зовнішності співачки: "Капець не бьличчя,а ходяча пластика. Тільки навіщо? Ти коли посміхаєшся то ледве рот відкриваєш)))", "Тепер з Самойлової одне лице 😂😂😂", "На себе не схожа. Манекен для пластичного хірурга.", "Капець скільки штукатурки ,ви і без її дуже красива", "Порожня, без мізків! Зате Красива штучна лялька. Рот тільки не відкривай. Довше розумною здаватися будеш.", "Ось, гадаю, Ані Лорак, Анна Сєдокова та Анна Міхалкова і..... ще багато кого. Сестри близнюки або клони?", "Ані Лорак?", "На Лорак схожа)".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.