Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка провела прямий ефір зі скандальним шоуменом Володимиром Остапчуком, який став популярнішим після недавнього розлучення з дружиною Оленою Войченко.

Володимир загравав до Олі, відзначаючи, що мама двох дітей виглядає дуже сексуально, дистанційно випив з нею вина. Остапчук розповів Поляковій про інтим за гроші, зізнавшись, що кругленькі суми йому пропонували як жінки, так і чоловіки, проте той був непохитний. Артист зізнався, що любить робити відверті фото та надсилати їх дамам серця. Також шоумен продемонстрував свою гумову жінку, з якою знімався в кліпі-пародії, а от справжню коханку, з якою зараз проживає, так і не показав. В ефірі Ольга згадала, що була коханкою свого чоловіка Вадима, перш ніж той розлучився і почав серйозні відносини з самою Поляковою. Втім, співачка про те, що трапилося не шкодує, адже у чоловіка не було дітей.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.