Відома українська акторка Ольга Сумська, яка знімається не тільки в кіно, але і грає в театрі, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Так, в цей раз 53-річна зірка поділилася фотографіями своєї старшої доньки Антоніни Паперної та її чоловіка, а у підписі до публікації поділилася, що вдруге стала бабусею.

На фотографіях можна побачити щасливу Антоніну, яка також є акторкою, та її чоловіка – російського актора Володимира Яглича. У підписі до посту Ольга Сумська написала: "Вітаю, мої рідні! @tonya_papernaya @yaglych! Тепер я двічі бабуся! Це щастя! Люблю вас!". Захоплені фанати зоряного сімейства почали активно вітати з поповненням у родині акторів. До речі, відзначимо, що відносини Антоніни та Володимира почалися у 2015 році, вони швидко зіграли весілля, а невдовзі – у 2017 вони стали батьками вперше, а тепер у них з'явилася друга дитина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.