Відома російська співачка дала великий привід своїм шанувальникам зарядитися позитивною енергією до кінця самоізоляції. На YouTube опублікували випуск шоу "Альона, блін!" — головною героїнею якого стала співачка Анна Семенович.

Зірка розповіла, як вона будувала кар'єру, чи задоволена вона результатом, чому тільки до 40 років зрозуміла, що готова до дітей і за кого зібралася заміж. Анна Семенович також поділилася любовними історіями з банкірами і мільярдерами, розповість правду про операції на грудях, дієтах, долі і найкоштовніший подарунок від чоловіка.

"Подібне притягує подібне, ми притягуємо те, що ми випромінюємо. Якщо ми випромінюємо позитив, якщо ми випромінюємо доброту, якщо ми випромінюємо якийсь кайф від життя, то до нас і людина приходить така - рано чи пізно. Мені здається, що перш за все потрібно починати з себе, якщо у тебе у оточенні погані люди, чоловіки або друзі якісь, які тебе підставляють, які тебе зраджують. Потрібно просто взяти і в собі розібратися. Сходити до психолога, почитати розумні книжки, покопатися в собі... Коли з'явилися шалені гроші, дурні чоловіки, які дарували тобі квартири, які дарували тобі діаманти. Звичайно ми молоді дівчата, скажімо так, божеволіли по цьому. І я була такою, я випромінювала ось це бажання бОгачества. І я отримала собі такого чоловіка, взагалі питань немає, тому зараз, через багато років, я дивлюся на себе на ту Аню і думаю, дура, куди ти стільки бабок витратила. На тупі шмотки ідіотка, ти могла б вже собі купити будинок на Рубльовці.", - відверто розповіла Семенович.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Семенович виправдалася за потрійне підборіддя і округлий живіт, передавши "привіт" моделям Армані.

Як повідомляв Знай.uа рудий з Іванушек сильно постарів, тепер його звуть тіткою Валею.

Знай.uа писав, Джолі з тонкими губами та Семенович без "диньок": у зірок відібрали найголовніше і ось як вони виглядають.