Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину і сидіти вдома. Так, артистка вирішила присвятити трепетний пост своїм чоловікові Тарзану і синові Архипові, розповівши, як зробити так, щоб дитина потрапила на обкладинку культового глянцю Forbes. Варто відзначити, що Архипові зараз 17 років, проте сам хлопець на сторінках журналу не красувався. Син Корольової пробує себе у сфері шоу-бізнесу, нехай і не завжди вдало, йдучи по стопах гордої мами.

Як виховати сина, про якого напишуть в Форбс ! Важке завдання, але здійсненне! -Особистий приклад ма і па, батькам вкладати в освіту, а не в його мажорство і марнотратство; обмежити кишенькові гроші, мотивувати бажання, спорт, чоловіча аскеза, успіх - добре, але не забудь - бути ЩАСЛИВИМ СИНКУ! Послідовність освітнього процесу змінилася ! Особистим прикладом показувати людські цінності, за тобою сім'я син! Виростити гідного сина для СУСПІЛЬСТВА, передати його дівчинці БЕРЕГИНІ ,вихованим і з розвиненим тестостероном переможця і завойовника.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.