Відома російська співачка Альбіна Джанабаєва, яка отримала славу, виступаючи у складі групи "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала милі фото з нової фотосесії, на якому виглядає дуже молодо і свіжо.

Як видно, в об'єктиві фотографа Джанабаєва з'явилася в Ботанічному саду МДУ, вона стоїть в заростях густої зелені. Для фотосесії артистка наділу літній червоне плаття з чорними гудзиками та поясом. Її волосся зібране в акуратну зачіску і прикрашені оригінальним леопардовим хусткою-обідком, який нагадує корону, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У підписі до фото Альбіна написала: "Цариця полів і городів", а також вказала, що це архівні фото. Шанувальники в захваті від нового образу красуні, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Також портал "Знай.ua" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.