Донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яку знають і люблять телеглядачі по ролі "прекрасної няні", і яка наразі бореться зі смертельним захворюванням в Москві, Анна в останні кілька місяців активно веде власну сторінку в Isntagram. Саме там дівчина продовжує радувати своїх підписників і шанувальників мами різноманітними дописами та фотографіями.

Так, цього разу донька Заворотнюк опублікувала пост, в якому закликала усіх не хвилюватися через коронавірус та по-новому глянути через призму карантину.

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

"Зараз всім нам дуже важко, багато тривог і занепокоєння. Ми не можемо бачитися зі своїми друзями, не можемо жити звичним життям і вільним життям. Ми хвилюємося за наших близьких, намагаємося вберегти бабусь і дідусів.

І так хочеться щоб швидше прийшли якісь радісні вісті і ми б всі зітхнули і сказали: "ми пройшли це випробування". Я впевнена, що коли все закінчиться ми будемо інакше дивитися на життя і на весь Всесвіт. І будемо обережніше ставиться до всього, що нас оточує", - написала вона.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Анна Заворотнюк розповіла про один важливий крок, який назавжди змінив його життя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анна Заворотнюк опублікувала пост, в якому розповіла про стосунки із молодшим братом Майком.

Також "Знай.ua" писав, що рідні Анастасії Заворотнюк терміново звернулися до медиків в її день народження.