Популярна українська акторка театру і кіно Ольга Сумська, яка грала в декількох фільмах студії "Квартал 95", активний користувач Instagram, де часто ділиться з фанатами яскравими моментами з життя. Так, в цей раз зоряна красуня показала забавні фото і відео, на яких з'явилася в компанії своїх милих песиків.

На фото і відео Ольга позує в яскравій жовтій сорочці, її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж. Вона тримає на руках двох світлих собак маленької породи, які у період карантину стали легальною перепусткою на прогулянку. Пухнастиків звуть Джесіка і Жасмин, разом з ними Сумська взяла участь у карантинному флешмобі, про який розповіла у підписі до публікації. "Наші прекрасні улюбленці допомагають пережити карантин, наповнюють день любов'ю і теплом!", - додала акторка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.