Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість здивувала публіку незвичайними фото, на яких з'явилася в образі з одного зі своїх кліпів, а у підписі до публікації торкнулася філософську тему.

На нових знімках зірка з'явилася в чорній шкіряній куртці з відповідним декором, її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі акуратний макіяж з кокетливими чорними стрілками і модними темними окулярами. У підписі до публікації Лобода написала: "Рай тут, і він на землі. Ми живемо в ньому. - Тату, чому він так сильно схожий на пекло? - Тому що ми загадили його". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію, засипаючи її компліментами за цей незвичайний образ і яскраву фотосесію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.