Популярна українська комедійна актриса Олена Кравець, яка багато років працює в студії "Квартал 95" і очолює новий проект "Жіночий квартал", часто радує публіку яскравими фото і відео з життя в своєму Instagram. Зараз Олена, як і більшість українців, сидить вдома на карантині, однак, знайшла можливість для подорожей з сім'єю на вихідних.

У мережі гумористка показала кілька кадрів з чоловіком і дітьми з їх подорожі до Одеси. На першому знімку Олена Кравець з'явилася з чоловіком Сергієм, на другому фото видно старшу дочку сімейства – Машу і близнюків, а також інших родичів. Є ще кілька фото дітей, а також пейзажне фото з вулички в Одесі. У підписі до публікації актриса розповіла подробиці цього сімейного пригоди на карантині. "Минулого тижня ми втекли з Києва в Одесу. Тут було дуже багато диму, а там море, якого ніколи не буває занадто багато", - говорить Кравець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" показала фанатам свого підрослого сина.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кравець і Кошовий показали на сцені "Кварталу 95" головну проблему жінок після карантину.

Також портал "Знай.ua" писав, що доросла дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" заговорила про героїн.