Як відомо, давно ходять чутки, що журналістка і досить відома багатостороння особистість Ксенія Собчак дружить з балериною Анастасією Волочковою. Цим скористалися злі жартівники. Пранкери зателефонували балерині від імені Собчак.

Ще минулого року Анастасія, піддавшись умовлянням Ксенії, погодилася запросити до себе додому камери її шоу "Обережно, Собчак". Втім, згодом частина камер (прихованих) Собчак, за словами Волочкової, поставила в її бані. Після такої витівки балерина відмовилася йти на весілля до Собчак і Богомолова, куди її так наполегливо кликали.

Анастасія Волочкова, instagram.com/volochkova_art/
Анастасія Волочкова, instagram.com/volochkova_art/

"І раптом дзвінок. Ксенія тут же передала трубку своєму другові, кінопродюсерові. Мовляв, ми хочемо зняти фільм про балет, пропонуємо головну роль і гонорар в півтора мільйона доларів. Тільки ми хочемо зрозуміти, що ми отримаємо за ці гроші. Я відразу зрозуміла, що це дзвінок від пранкерів (хоча дійсно телефонували з номера Собчак) і вирішила підтримати цих невдах, підігруючи їм своїм інтересом, - сміється балерина, розповідаючи про безглуздий розіграш.

За словами Анастасії, в кінці бесіди "режисер" сказав, що фільм буде з елементами еротики. Після чого Волочкова остаточно переконалася, що їй дзвонять пранкери і поклала край розмові з хуліганами.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, їх шпагату позаздрить Волочкова - Лобода, Никитюк, Кароль та інші українські зірки з неймовірною розтяжкою.

Як повідомляв Знай.uа зірка "95 Кварталу" Кравець показала, як розважається з власним сином на ізоляції, кумедне фото.

Знай.uа писав, Світлана Лобода змусить танцювати і плакати всіх – "Сиджу і думаю".