Відомий російський артист і чоловік української телеведучої-мандрівниці Регіни Тодоренко Влад Топалов показав у соцмережі Instagram миле фото з дружиною і маленьким сином. А ось в підписі до кадру вирішив заступитися за телеведучу в скандалі з домашнім насильством. Річ у тому, що нещодавно Влад і Регіна дали інтерв'ю, в якому вона висловилася про домашнє насильство. Зокрема, Регіна сказала, що іноді жінки самі винні у тому, що їх б'ють чоловіки. Незабаром вона пошкодувала про свої слова і вибачилася – після хвилі хейту від громадськості.

Заступитися за дружину вирішив Влад Топалов – він написав довге послання, в якому виправдовує Регіну. Він заявив, що завжди буде на її боці і закликав користувачів припинити її ображати. "Я вас обох дуже люблю! Я завжди буду на вашому боці для всього світу і з вами проти всього світу, чого б це мені не коштувало. Якщо вам є що сказати - кажіть вже мені. Залиште тендітну дівчинку в спокої. Вона досить настраждалася і наридалася за добу", - пише Влад. Треба сказати, що кілька разів він таки відповів коментаторам, причому в досить грубій формі.

Коментарі під постом Топалова
Коментарі під постом Топалова

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Також портал "Знай.ua" писав, що Чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.