Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, часто радує публіку незвичайними фото і відео у своєму Instagram. Цього разу зірка виклала спекотне спокусливе фото, на якому з'явилася в дуже незвичному образі, і похвалилася ідеальною фігурою.

На новому знімку зоряна красуня позує на вулиці. На прогулянку Даша вийшла в сексапільному чорному платті оригінального фасону, яке підкреслило ідеальну фігуру і пишний бюст. Свій образ красуня доповнила чорними рукавичками і масивними черевиками в тон. Її волосся зібране у високий тугий хвіст, а на обличчі яскравий макіяж з червоною помадою. Даша відображена в цікавій позі, вона з легкою усмішкою млосно дивиться в камеру. У підписі до фото Астаф'єва написала: "Плачу на техно, я плачу на техно. Так само я". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.