Один з героїв романтичного реаліті-шоу "Холостяк", телеведучий та блогер Микита Добринін у своєму Instagram написав пост підтримки на адресу Регіни Тодоренко. Справа в тому, що телеведуча потрапила у скандал через своїх висловлювань про домашнє насильство. Зокрема, в недавньому інтерв'ю Регіна сказала, що іноді жінки самі винні в тому, що їх б'ють чоловіки. Незабаром вона пошкодувала про свої слова і вибачилася – після хвилі хейта від громадськості.

Микита вирішив встати на захист Регіни, він написав про те, як сам бачить відносини між чоловіками і жінками, і закликав користувачів не займатися цькуванням щодо Тодоренко. "Я проти насильства, і я проти цькування. З цієї всієї історії можна винести дуже цінний урок – ми, публічні люди, блогери, не завжди тверезо оцінюємо відповідальність за слова, які вимовляємо. Цьому теж треба вчитися, щоб не повторювати помилок", - написав Добринін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.