Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зірковий красунчик виклав в мережу гарне фото, а в підписі до своєї публікації Вова розповів фоловерам про своє розлучення з дружиною.

Так, за словами Остапчука, він не живе зі своєю дружиною Оленою вже 8 місяців – з серпня минулого року. Шлюборозлучний процес тривав досить довго з-за двох спільних дітей, і офіційне розлучення колишнє подружжя отримали тільки 6 березня 2020. "Дітей шалено люблю, забезпечую (є всі офіційні підтвердження), ніколи не кину і займаюся їх вихованням, завжди буду для них батьком і опорою", - розповів телеведучий. І додав: "Я розлучений. Так в житті буває і не тільки у мене. Давно не перебуваю в минулих відносинах, і чесно кажучи, за 8 місяців страшно втомився від цієї теми".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.