Відома співачка Лоліта активно веде власний Instagram-сторінку і останнім часом активно радує фанатів різноманітними роликами. Зараз артистка, як і більшість виконавців сидить вдома на карантині і частіше стала приділяти увагу своїй зовнішності.

Так, днями вона вирішила обрізати собі волосся в прямому ефірі і цим злякала фанатів, а особливо свого перукаря. Однак Лоліта вирішила не стригтися наголо, а поки що зробити собі каре.

"На самоізоляції можна і потрібно дозволяти собі те, на що не було часу або страшнувато було 🤓✌️Може, після карантину я знову повернуся до нарощування довгого волосся☝️Але зараз, не хочеться морочитися з укладанням і відрослими капсулами, періодично вже залишаються на щітці 😂 А салон @HairSilk @viktoriahairsilk, поки не відкрився повністю, доставляє всім бажаючим клієнтам - бокси з професійною фарбою☝️Це моя Улюблена японська фарба, довго тримає й відтінки за бажанням☝️ Інструкція та пензлик додаються✌️", - розповіла Лоліта.

У відео вона розповіла, що більше всіх своєю заявою вона злякала свою приятельку Віку, господиню салону краси, в якому вона раз у три місяці робила нарощування волосся.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"За 2,5 місяці туру нарощене волосся були вбиті плойкою, слава Богу це були не мої волосся. Це моя натуральна довжина, все інше посечено і вже нагадувало більше клоччя. Укладати волосся довге я сама не в змозі, тому дотримуйтесь моєю порадою – обрізайте кінці, не бійтеся, дайте волоссю відпочити", - закликає Лоліта.

Співачка розповіла, що її перукар спеціально приїхала до неї додому, в рукавичках і засобах захисту і подровняла їй каре і навіть завдала маску для обличчя.

"Робіть для себе все, що хочете, дозвольте собі зміна стилю, дозвольте собі не бути в трендах. Мені хтось сказав: асиметрично зараз не модно. Та плювати! Пропустила цю моду, тому що постійно ходила з довгим волоссям. А тепер я буду експериментувати. Може ще схудну і ще коротше каре зроблю, як Бог на душу покладе", - розповіла Лоліта.

Шанувальники не пройшли повз публікації і висловили в коментарях свої емоційні думки.

"Лоліта ти просто королева я тебе обожнюю, А масечка у мене теж така є, Glamaglow Бузковий колір, Всередині білий коли мажеш стає срібний", " Чет я така зла! Ну я відріжу так само. І що? Якщо людина відома, зараз, як правило, в телеке або типу у инстограме, то що? Ну нехай робить, що хоче...", "Підрівняти я думаю треба білий Локон з чорними", "Дуже красиво! Така стрижка збавляє вік 🔥", "Красуня", " Лола, нарощування псує волосся, вони починають випадати?", "Дуже йде!!! Помолодшала ще на 10 років🌹👍", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лоліта на очах фанатів втратила своїх волосся.

Як повідомляв Знай. ua, Лоліта і Бузова "відзначилися" під хіт Потапа, дивні танці обурили українців.

Також Знай. ua писав, що Лоліта запустила флешмоб з тортом і горілкою.