Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Знаменитість похвалилася шикарними кадрами зі зйомок під керівництвом зіркової подруги, фотографом і експертом "Топ-модель по-українськи" Сонею Плакидюк. Так, артистка позувала лише в чорних трусиках, залишившись топлес і засвітивши оголені груди за сніданком в одному з готелів Львова.

@moi_sofism людина з найкрасивішими оченятами в світі. Розкіш, яка проявляється в кожному погляді...і кожна зустріч - на мільйон ) Я завжди кажу, що фотосесії з геніями безцінні! Важливо, хто на тебе дивиться, і як тебе бачать. Людина може подивитися на тебе через найдорожчу лінзу в світі, але у неї буде всередині черв'ячок, який завжди все прекрасне переломлює. А можуть бути випадкові, нестримні кадри, тривалістю сімнадцять хвилин, які назавжди. І безцінні. Ах, коли б ви знали. трепетно підписала серію кадрів Астаф'єва

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фолловери ж залишилися в захваті, засипаючи Дашу та роботи Соні компліментами: "Найкрасивіша людина на цій планеті🌏", "Об'єктив якийсь бракований - якісь хрестики на кожному знімку 😊", "Є фото без цензури?", "Ви прекрасна!", "А є фото де тітічки видно?", "Шикарна 🤩", "👏👏👏❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍ти богиня", "Даша 🔥🔥".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.