Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників сидіти вдома, проте не забувати про хороші манери, доповнивши хештег #етикетзфреймут ще одним пізнавальним відео. Так, артистка виставила ролик, на якому показала українцям, як правильно їсти суші, щоб ті не розвалювалися в соєвому соусі. Все дуже просто - не варто вмочувати рол зі сторони, де є рис.

Як правильно їсти суші за етикетом, щоб вони не розвалювалися? Занурюйте в соус не рисом, а рибою.😉 поділилася порадами Фреймут

Фолловери не пройшли повз, проте деякі не погодилися з порадами Фреймут: "Правильно їсти суші так як смачніше, мені смачніше занурювати рисом 😁", "Так вони швидше розваляться )) риба відклеїться і прийдеться цей конструктор потім збирати )) У Вас такого не трапилося, тому що суші добре зроблені, але в таких і рис не розвалиться)
Тому така собі порада.. навіщо такий етикет, якщо від нього лише дискомфорт", "Ах.. люблю коли багато соусу, а ввібрати багато, здатний тільки рис...", "А ще дуже правильно їсти суші не балакаючи про те як їх їсти і не топлячи в калюжі із соусу ті шматочки, що у вас залишились на геті (гета - дощечка для суші)", "Ви їсте не суші,а роли".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережа зухвалими танцями.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері.