Зовсім скоро на СТБ відбудеться прем'єра нового серіалу "Упереджене ставлення". Саундтрек до детективній драмі став трек Бумбокс "ДШ".

За сюжетом, Наталія Горенко важко переживає розрив стосунків зі своїм сином Іллею, який не спілкується з нею 7 років. Ілля не може пробачити матері того, що, будучи слідчим, вона відмовилася «відмазати " сина» від тюрми за вчинений ним злочин. З цієї ж причини від Наталії пішов чоловік, судмедексперт Степан Феофанов.

Серіал "Упереджене ставлення", прес-служба СТБ
Серіал "Упереджене ставлення", прес-служба СТБ

Автор проекту стверджує, що сценарій наповнилось більш глибоким змістом вже на майданчику. Актори перейнялися темою корупції і депутатської безкарності, яка піднімається в серіалі, і по-справжньому пропустили свої ролі крізь себе. Тому важливо було знайти трек, який би максимально відображав і суть проекту, і соціальні настрої, які вже багато років присутні в нашій повсякденності.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Головною піснею серіалу стала "ДШ" Бумбоксу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лідер "Бумбокс" вперше розповів про створення культової пісні "Вахтерам".

Як повідомляв Знай. ua, відома співачка захомутала розведеного соліста Бумбоксу.

Також Знай. ua писав, що Андрій Хливнюк з "Бумбоксу" гаркнув на журналістку за питання про розлучення.