Модель зі світовим ім'ям Алла Костомичева підтримує себе у прекрасній формі за допомогою правильного харчування, активного способу життя та регулярних занять спортом. Вона дала рекомендації для тих, хто хоче схуднути.

"Підберіть вид спорту, який вам підходить — це може бути звичайне тренування вдома, fly-йога, пілатес. Особисто мені важко займатися чимось одним, я постійно міняю хобі, — поділилася досвідом Костромічева. — Намагайтеся не навантажувати організм силовими тренуваннями рано вранці. Як тільки прокинулися, краще в спокійному ритмі зайнятися йогою, зробити розтяжку. Пам'ятайте: якщо організм буде перебувати у стресі, нічого хорошого з цього не вийде".

Важливим аспектом на шляху до фігури мрії є харчування. Костромічева розповіла, яких продуктів уникає в своєму раціоні.

Алла Костромічова, фото: прес-служба Нового каналу
Алла Костромічова, фото: прес-служба Нового каналу

"Я не їм fast food, випиваю 1,5-2 літра чистої води в день, не п'ю нічого неприродного, — говорить ведуча Нового каналу. — Приберіть зі свого раціону нездорову їжу. Візьміть за правило читати склад продуктів і не харчуйтеся тим, чого не розумієте".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Проте найважливішим у житті модель вважає баланс і любов до себе. Алла підкреслює, що в схудненні дуже важливий психологічний фактор. На її думку, все неодмінно вийде, якщо перетворити меню, полюбити себе і вибрати зручний вид спорту.

Алла Костромічова, фото: прес-служба Нового каналу
Алла Костромічова, фото: прес-служба Нового каналу

"Харчування і спорт обов'язково повинні бути збалансовані. Дуже багато втрачають один важливий момент: недолік калорій повинен бути невеликим, — підкреслила Алла. — Уявіть, що ви час від часу харчувалися смаженою їжею, а потім різко вирішили перейти на салатики і яйця, в два рази зменшивши обсяг калорій. Організм відреагує панікою і не віддасть вам ні грама жирочка. Ви будете втомлюватися, терпіти головні болі, але не схуднете. Недолік повинен бути зовсім невеликим порівняно зі звичайним режимом харчування. Тільки тоді ви почнете худнути поступово. Якщо ви звикли до картоплі — їжте, але не на ніч, а на обід і зовсім трохи. Хочете солодке — з'їжте, просто в помірних кількостях".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, супермодель Костромічева розповіла про таємне одруження.

Як повідомляв Знай. ua, Костромічева з "Топ-модель по-українськи" провела тест-драйв "школи онлайн".

Також Знай. ua писав, що Алла Костромічева розкрила секрети, як стати успішною моделлю.