Соня Євдокименко – 18-річна онука відомої артистки Софії Ротару. Дівчина живе і навчається в Нью-Йорку, займається музикою і обожнює яскраві фотосесії. Соня активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими постами про своє життя. Так, в цей раз зоряна красуня виклала в мережу миле домашнє селфі, на якому з'явилася в незвичайному образі, а також показала свою затишну квартирку. З недавніх пір Нью-Йорк став епіцентром пандемії коронавіруса, там хворіють багато людей, так що дівчина заявила, що залишається вдома.

На новому фото, яке Соня зробила в дзеркало на телефон, видно, що вона сидить на підлозі на тлі величезного панорамного вікна. На ній білий костюмчик, який складається з жіночих і короткої футболки, яка злегка оголила живіт. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж, вона серйозно дивиться в камеру. У підписі до фотографії Євдокименко написала: "Затишні ранку вдома". Шанувальники в захваті від нового фото красуні, її засипають компліментами в коментарях і підтримують в тому, що вона залишається вдома.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.