Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, довгий час приховував особисте життя, поки уважні шанувальники не розвідали про його нової коханки - 33-річної нотаріуса на ім'я Христина.

Варто нагадати, що пара познайомилася ще влітку на весіллі в Італії, де Володимир був ведучим, а сама Христина - подружкою нареченої. Нещодавно дівчина виставила спокусливий чорно-білий колаж з чотирьох селфі, примірявши лише відверте боді і розстібнувши джинси. Так, красуня зізналася, якими компліментами балує її коханий, відзначаючи, що в першу чергу потрібно навчитися любити тільки себе.

Я для Нього найкрасивіша!!!🤍 ⠀ Впевнена, що так хотіла б сказати і усвідомити кожна жінка! І це все можливо, це лише потрібно повірити і прийняти! ⠀ Адже якщо Ти не будеш у це вірити, навіть нехай він 300 разів скаже тобі, Ти собі подумаєш: «ага, ага, ось як ти вчора дивився на Машу».... І все це призведе до низької самооцінки, невпевненості в собі, а значить з часом і втрати жіночої енергії і сили! ⠀ А краще ось так: 🧷Я найкрасивіша!!! 🧷Я найрозумніша! 🧷я найнеобхідніша! 🧷я найблагородніша і вдячна!! ⠀ Все це я чую щодня, а вас ваші чоловіки балують компліментами? поділилася думками Христина

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки в коментарях розділилися.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.