Нещодавно відбувся онлайн-концерт гурту "Воплі Відоплясова" з презентацією нового альбому на вінілі "Закустика". Це перший благодійний онлайн-захід в Україні, на який продавалися квитки.

Метою було підтримати своїх фанатів і зібрати кошти для людей похилого віку, яких підтримує Благодійний фонд "Життєлюб". Концерт тривав 2 години, а між піснями колектив відповідав на всі питання глядачів, жартував і дегустував вино.

ВВ, фото прес-служби Скрипки
ВВ, фото прес-служби Скрипки

Олег Скрипка, фото прес-служби Скрипки
Олег Скрипка, фото прес-служби Скрипки

Олег Скрипка, фото прес-служби Скрипки
Олег Скрипка, фото прес-служби Скрипки

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

ВВ, фото прес-служби Скрипки
ВВ, фото прес-служби Скрипки

Вже 9 травня плануються нові онлайн-бенкети 2 в 1 – концерт та дегустація вишуканих напоїв.

"Я вам дуже вдячний, що ви розділили з нами цей віртуальний бенкет! Нам було дуже весело та дуже затишно і я знаю, завдяки вашій реакції, що вам сподобалося і що ви з нами звеселялися теж. Це дуже добре! Я дуже вдячний тим людям, які приєдналися до нашої благодійної акції й допомогли через фонд "Життєлюб" – людям похилого віку, які потребують нашої допомоги, особливо зараз, протягом карантину! Кошти надходили протягом всього концерту і пізніше, і я б хотів подякувати кожному нашому благодійнику, всіх людей, що приєдналися до нашої акції. Я вам бажаю доброго здоров'я та гарного настрою! Скоро ми всі знову об'єднаємся на онлайн та офлайн концертах! А для бажаючих допомогти залишаю свій рахунок. 5168745300460083 Скрипка О.Ю. ПриватБанк. Допомогти може будь-яка сума! Я й досі в захваті від того, як пройшла Закустика, думаю, вже вирішили продовжувати з різними артистами та з різними програмами! До зустрічі, ваш Олег Скрипка!" – заявив після концерту лідер ВВ.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Fortnite розповів про неймовірний рекорд – Тревіс Скотт став фантастичним шоу.

Як повідомляв портал Знай.uа, улюблениця Потапа Андраде підкорила гарячими танцями не гірше за Каменських, відео.

Також портал Знай.uа писав, як веселяться зірки в прямих ефірах – Полякова і Нікітюк всмоктують і цілуються, а Лобода гуляє селом.