Відома українська телеведуча Оля Фреймут, яка отримала широку популярність скандальними витівками у програмі "Ревізор", часто радує фанатів яскравими постами у своєму Instagram. Так, в цей раз зіркова телеведуча виклала в мережу відеозвернення, в якому розповіла, що тепер вона читає лекції з етикету і закликала шанувальників приєднуватися.

Перед камерою Ольга з'явилася в стильній білій блузці з цікавими принтом, її волосся розпущене в красивій укладанні, а на обличчі яскравий макіяж з червоною помадою. У ролику вона розповідає про ще і тому, що запустила #марафонсучаснихманер, в рамках якого і буде вчити користувачів етикету. "Майже місяць я працювала над курсом. Записувала уроки в гардеробній кімнаті, бо студії звукозапису на карантині", - розповідає Фреймут у підписі до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.