Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився у Сторіс пікантним архівних кадром з далекого 2017 року, позуючи для фотосесії топлес і демонструючи фанаткам своє тіло. Втім, тоді Віталій ще перебував у романтичних відносинах з телеведучою Раміной Есхакзай аж до 2017 року, а лише декілька років потому красуня нарешті зізналася, що їх "любов" була несправжньою, зазначивши, що у пари не було інтимної близькості. Варто відзначити, що артист зробив Раміні пропозицію, однак до весілля справа не дійшла.

А після весілля Раміна дозволить @vkozlovskiy виставляти такі фото? 👀 задався питанням фотограф Віталія, Вадим Яцун

"@yatsun_photographer 😂😂😂домовимося🙈😅", - пожартував тоді Козловський.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Також співак згадав про відверті кадри з ще однієї незвичайної фотосесії, де позував напіводягненим, вимазавшись в чорній фарбі і покривши тіло шматочками сусального золота.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.