Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно чоловік знаменитості, Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, виставив компрометуюче селфі в дзеркалі, сидячи на самоізоляції через коронавірус COVID-19. Так, артист здивував шанувальників дивним образом, позуючи фактично оголеним, і прикрившись лише масивною панамою і стрингами.

No name....😁з альбому "Настрій" поділився емоціями Глушко

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Мужик в стрінгах, смішно.", "Прибулець з космосу?", "Вся справа в капелюсі😉", "Принцесска.😂😂😂🎉", "Ой йо", "Вау, який капелюх🔥", "Начебто трошки схуд... 💜на ізоляції? 😏", "Мері Поппінс, до побачення! 😁😁😁😁", "Здорово якщо б З одягу на ньому був тільки капелюх😍так романтично", "От ще б два пера і ти б жар-птицею була", "ОООООООО!!! Божечки!! Нехай у моєму дзеркалі теж таке привидиться мені!!!".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.