Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка разом зі своїм тренером Сергієм Шереметою провела відеотренування для всіх бажаючих, показавши, як швдко скинути зайві кіло, якщо ви все-таки сильно захопилися смакотою в чотирьох стінах.

Фітнес-бомба! Потужне жироспалююче тренування для жінок... і чоловіків ☝ Спалюємо калорії на карантині ефективно і швидко! Силові вправи в планці, доведеться добряче попотіти. Задіємо спину, підтягуємо сідниці, прокачуємо грудні м'язи. Хто зможе повторити комплекс? поділилася важкими вправами Полякова

Фолловери залишилися в захваті, але відзначили, що тренування вийшло дуже непростим: "Круте тренування! Робила з вами, агонь🔥", "Ввечері буду робити...", "Скільки енергії😵🙏, позитиву.", "Займалася тоді у прямому ефірі, але хотілося б повторити ще🔥🔥🔥", "оо круть! Завтра обов'язково зроблю) спасибі, що зберігаєте тренування, в будь-який час і в будь-який день можна повторювати їх))))👍👍👍👍👍", "Як же я люблю ваші з Сергієм треньки, особливо часто роблю саму першу❤️, прям закохана, з акцентом на попу. Цю сьогодні теж зроблю ввечері🙌".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.